Make your own free website on Tripod.com
Purppuran hevosasukit

"Aurinko on minulle hyvin rakas tamma ennen kaikkea siksi, että Auran emä oli ensimmäinen virtuaalinen oma hevoseni ja ainoa Anninan perillinen joka omistuksessani on. Penskaksi kutsuttu vekkuli tapaus on kotonaan varsinkin kisakentillä ja jälkeläiset ovat olleet huippuluokkaa!"

"Tasainen suomenhevosruuna, oikea halinalle :). Ostin Uppiksen itselleni kisaratsuksi, ja menestystä tuli mukavasti. Hienolle kisauralle kuitenkin tuli stoppi elokuussa 2003, jolloin Uppis loukkasi selkänsä pahasti. Tämän jälkeen herran kanssa on panostettu valjakkoajoon. Uusi laji on osottautunut Uppikselle erittäin mieleiseksi."
 

MH Tuulen Vire

"Vire on tallin ainoa suomenpienhevonen. Virkku on luonteeltaan herttainen ja kiltti, vaikka muita hevosia joskus mielellään komenteleekin. Neidin tulevaisuuteen kuuluu toivottavasti pieniä lapsukaisia kisauran ohessa."

Tähkäpään Kullervo

"Purppuran virallinen rasavilli... Aiheuttaa omistajalleen kuitenkin harmaiden hiusten ohella myös naururyppyjä. Ervo keskittyy nykyisin kisaamaan lähinnä esteissä ja kenttäkilpailuissa, joissa onkin menestynyt mainiosti! Jos rakastat menoa ja meininkiä, niin suosittelen tutustumista tähän äijään."
 
 

Purppuran Lumo

"Herkkä tammaneito, jolta odotin suvun puolesta hyppylahjoja, mutta osottautuikin liian kömpelöksi siihen hommaan. Koulupuolella herkillä avuilla liikkuva neitokainen on sen sijaan napsinut sijoituksia reippaaseen tahtiin. Lumoa käytetään tulevaisuudessa myös siitoksessa."

 

 
"Hauska mustanruunikko oripoika on hyvin suoraviivainen miehenalku, mutta nöyrä oppimaan uutta. Lenno on tulevaisuudessa luultavasti vain kisakäytössä, sillä rakenteen puolelta sillä ei valitettavasti ole juurikaan tarjottavaa suomenhevosiitokseen. Jos nuori herra kuitenkin rupeaa huimaksi rusettihaiksi, voin kuitenkin harkita muutamaa "koevarsaa" ja katsoa miten se periyttäisi käyttöhevosen ominaisuuksia. Mutta sen näkee sitten joskus ;)"

 

Ruiskukan Lupaus

"Ruiskukan Lupaus eli kotoisammin Lulla on tammoistamme se äkäpussi. Neidon mielestä naismainen kiukuttelu on täysin sallittua, varsinkin jos sataa/on kiima/ei huvita tehdä töitä/metsässä on mörköjä. Ensivaikutelma Lullasta saattaa olla aikamoinen hapannaama, mutta kun siihen tarkemmin tutustuu, niin löytää kiukkuisen ulkokuoren alta lämpimänä ja suurena sykkivän suomenhevosen sydämen.
 
 
 
 
"Taata on tallimme nuorin asukki ja kaikkien lemmikki: Sitä hemmotellaan, paijataan ja pussataan keskimäärin kolme kertaa enemmän kuin muita hevosia :D. Tähteä ei kuitenkaan tunnu lellipennun asema harmittavan, vaan se nauttii täysin rinnoin saamastaan huomiostaan (ja yleensä kerjää sitä vielä lisää...). Purppuran tulevaisuuden tähti!"


Aurinko


uppis


Virkku


Ervo


Lumo


Lenno


Lulla

Pilven reunalla:
 
VIR MVA Ch Annina 12.6.1999 - 20.3.2003
 
Tempperamentti 9.8.2000 - 19.2.2004

(c) Marjo

kaikkien kuvien ja tekstien (c) Marjo K.
(paitsi Lullan kuva >> Marjo U. ja Taatan kuva >> Tanja)