Make your own free website on Tripod.com
Tallin yksityiset asukit

Purppuraan majoitetaan myös muutama yksityinen hevonen :). Yksityiset hevoset asuvat omassa pienessä, kymmenen karsinan tallissaan. Ns. "pikku-tallista" löytyvät myös omat varustehuoneensa ja ruokavarastonsa, ja siellä sijaitsee myös kuivaushuone, jonne myös päätallista tuodaan loimia ja muuta kamaa kuivumaan.

Pikkutallin karsinat ovat kooltaan standardi-luokkaa, eli 3m x 3m. Päätallin varsomiskarsinat ovat tarvittaessa myös yksityisten hevosten käytössä. Jokaisen karsinan vakiovarustukseen kuuluu automatisoitu juomakuppi, ruokakuppi ja suolakiviteline. Osassa karsinoista on myös kalteroitu ikkuna. Koneellinen ilmastointi takaa raikkaan ilman myös talvipakkasilla, kun tuuletusta ei voi hoitaa vain avaamalla ovia auki :).

Yksityisten omistajilla on oikeus käyttää kenttiä ja maneesia vapaasti. Ruoka tarjotaan yksityisille samassa yhteydessä kuin omillekin hevosilleni, eli neljä kertaa päivässä. Kts. lisää tallin esittelysivulta :] Jotta yksityistalli ei täyttyisi vain yhden ihmisen hevosista, olen tehnyt julman päätöksen: Yksi ihminen saa tuoda korkeintaan kolme hevosta.

Tervetuloa asumaan Ratsutila Purppuraan!

Vapaita karsinapaikkoja tällä hetkellä 9 kappaletta.


1. Pikkuenkeli, om. Oona
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.