muistoissamme sh-t. Aurinko


Penska mököttää :D

sh-t. Aurinko
16.3.2002 - 17.7.2004
 
Aurinko oli koko elämänsä ajan minun elämäni aurinko ja valo. Jo tamman syntymä oli minulle hurjan tärkeä tapahtuma, olihan Aurinko ensimmäinen kasvattini ja kaikkein rakkaimman virtuaalihevoseni Anninan ensimmäinen jälkeläinen.
 
Auringon kahdeksaantoista ikävuoteen mahtuu paljon uskomattomia muistoja ja kommelluksia. Sen ollessa nuorempi, kisasimme paljon ja saavutimmekin menestystä useissa lajeissa. Myöhemmin Penskaksi kutsuttu tamma siirtyi siitokseen ja tuottikin kerrassaan loistavia jälkeläisiä, joukossa niin sympaattisia harrastehevosia kuin näyttelyissä kunniaa niittäneitä Virtuaalisia Muotovalioita.
 
Nyt Auringon jo ollessa poissa, eniten jäin kaipaamaan tamman aurinkoista luonnetta. Sen vanhuuspäiville jatkunut lapsekkuus oli ominaisuus, joka sai minut rakastumaa Penskaan yhä uudelleen ja uudelleen. Toivottavasti jotakin tämän mahtavan tamman ominaisuuksista on siirtynyt eteenpäin jälkeläisilleen. Ainakin Aurinko opetti minulle, että maailmaa ei pidä ottaa niin vakavasti.
 
 Kiitos Aurinko kaikista niistä ilon ja valon päivistä joita soit minulle ja monelle muulle ystävällesi!
 
 
Aurinko nukkui pois 17.7.2004 tallilla viikkoja riehuneen vaikean virusinfektion uuvuttamana. Se on nyt haudattu emänsä Anninan viereen.
 

 

Jälkeläiset
15.4.2004 o. Purppuran Kuulento [i. Vennon Lennon]
17.6.2004 t. Purppuran Kuulilja [i. Tähkäpään Kullervo]

i. Vir MVA Ch E.N Tornado, KTK II - e. Vir MVA Ch Annina, KTK III
 
 

Kaikkien kuvien ja tekstien (c) Marjo K.